Bez problemu! Jeżeli wykupisz u nas pakiet np. Secure, a z biegiem czasu Twoja witryna będzie wymagała częstszej i bardziej zaawansowanej opieki, w każdym momencie możesz dać nam o tym znać i po podpisaniu nowej umowy, zmienimy wersję pakietu już od przyszłego miesiąca.

Jeżeli zobaczymy, że na Twojej witrynie zwiększył się ruch lub pojawią się inne wzmianki które będą zalecały zmianę pakiety, poinformujemy Cię o tym, ale ostateczna decyzja zawsze należy do Ciebie.